Category: Opbygning af bil (stadie1)

“It’s not about the size of your wheels but how many rotations”

Follow TINAKI and Daniel van Acker crossing Africa in total 20.500 Km. In a classic mini from 1976, through hard times and beautifull moments we get an inside to a extraordinary roadtrip. Get inside the epic adventure and be inspired for your own.

This Roadtrip has been featured in Miniworld, October + November 2015 issue.

Copenhagen to Cape Town 2014 – 2015

See the roadtrip on Facebook:

https://www.facebook.com/cope2cape

Så blev det tid efter jul og nytår til at skrue mini igen. Jeg har lidt travlt i og med jeg har billet og en aftale med mini-venner om vi skal til IMM 2014 i Italien og det er til maj! – Damn det bliver tight

Men jeg har fået svejset lidt og ved at tilpasse indersider, så fronten kan komme på. I morgen søndag er det endnu en arbejdsdag og jeg glæder mig :)

Hvad er planen?

Tjek Videoen her :) Der fortæller jeg lidt hvorfor og hvad der er meningen:

 

Status på projekt Cope2Cape (Bilen):